Tjørring skole


Skoler og institutioner

I mange år var et af de vigtigste krav, der blev stillet til gulve i det offentlige byggeri, at de skulle være stærke og nemme at gøre rent. Heldigvis er disse krav i de senere år blevet suppleret, da arkitekter og bygherrer tilstræber, at også gulvet udnyttes og understreger bygningens formgivning og funktionalitet. Der kan netop med offentlige bygninger tænkes i gulvet som f.eks. “guide” for den besøgende, som rumopdeler eller en hvilken som helst anden arealmarkering eller udsmykning.

Vi er stadig meget opmærksomme på slidstyrke og rengøringsvenlighed som nogle af de væsentligste forudsætninger for den stærke løsning. Netop fordi denne type bygninger i det daglige er meget udsatte for slidtage.

Imidlertid har vores leverandører udviklet nye, spændende gulvprodukter, der gør det oplagt også at tænke design og integration med i det øvrige byggeri.

Det gælder om at tænke kreativt og i nye muligheder. Det offentlige eller det institutionelle byggeri lægger året igennem gulv til utroligt mange påvirkninger fra vidt forskelligt fodtøj. Samtidig er området de daglige rammer for både børn og voksne. Det kræver mere end blot grå, ensartede gulve. Smukke, raffinerede, sammensatte og gennemtestede gulvprojekter – din mulighed for inspiration til netop dit projekt.